Ilahduta läheistäsi Tullikamarin lahjakortilla!

Taustalla mustavalkoinen kuva keikkayleisöstä. Etualalla teksti "Ilahduta läheistäsi Tullikamarin lahjakortilla!" Kuvan reunoilla valkoisia ja punaisia Tullikamarin graafisia elementtejä, jotka muistuttavat lumihiutaleita ja joulutähtiä.

Juhlasesongin lahjat vielä hankkimatta? Ei hätää – sujauta pakettiin Tullikamarin lahjakortti! Kulttuurielämys on paitsi ekologinen myös taatusti mieluinen yllätys, kun lahjan saaja pääsee valitsemaan itse suosikkikeikkansa ohjelmistosta.

Tullikamarilla nähdään keväällä 2024 kymmeniä loistavia konsertteja genrerajoihin katsomatta. Yleisöä villitsevät esimerkiksi upeasta äänestään tunnettu Ellinoora ja suomiräpin ykkösduo JVG. Pakkahuoneelle rantautuu myös juurevasta popistaan tunnettujen Johanna Kurkelan ja Johanna Iivanaisen hartaasti odotettu yhteiskiertue.

Kevään kuluessa tapahtumatalossa konsertoivat lisäksi bluesrockin mestari Walter Trout (USA), upea Ville Valon sooloprojekti VV, industrial metallin lähettiläs Turmion Kätilöt, 10-vuotista taivaltaan juhlistava Lasten Hautausmaa ja Euroopan-kiertueensa Tampereelta aloittava kulttiyhtye Godspeed You! Black Emperor (CAN) – sekä monet muut loistavat artistit! Ohjelmisto täydentyy koko ajan.

Pistä siis joulun paras elämyslahja pakettiin & hanki Tullikamarin lahjakortti näppärästi Tiketin verkkokaupasta tai myyntipisteistä. Kortti on voimassa 6 kuukautta, ja sen voi ostaa haluamalleen summalle. Lahjakortti käy maksuvälineenä myös Tullikamarin pikkusisaruksen Tavara-aseman tapahtumissa!

Takaisin ylös