La 16/3/2024

Lasten Hautausmaa 10 vuotta22:00

Keltainen Kissa20:45

Ite Eerola19:30

  • Klubi
  • K18
  • alk. 19,50€
  • Ovelta 22€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Lasten Hautausmaa lähtee kymmenvuotisjuhlakiertueelle ja julkaisee rajoitetun vinyylipainoksen harvinaisuuksia sekä ennen julkaisemattomia kappaleita

Tummiin sointuihin ja mielen syövereistä kumpuaviin synkkiin sanoituksellisiin sävyihin sonnustautunut Lasten Hautausmaa täyttää kymmenen vuotta. Yhtye juhlii vuosikymmenen mittaista uraansa kotimaan kiertueella, joka saapuu Tampereelle 16.3.2024.

Kiertueen kynnyksellä bändiltä kuullaan myös uutta musiikkia, kun Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita digitaalisesti ja rajoitettuna 10”-vinyylipainoksena. Yhtyeen kitaristi

Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara ovat innoissaan tulevasta julkaisusta sekä pitkän keikkatauon päättävästä kiertueesta:
”Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennen julkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta. Tulkaa juhlimaan meidän kaa maaliskuussa!”

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös