Edut ja alennukset

Kaikki Tullikamarin Klubin asiakasedut ovat saatavilla digitaalisessa Cardu-sovelluksessa. Löydät kortin sovelluksesta nimellä Tullikamarin Klubikortti. Kun lataat sovelluksen puhelimeesi ja poimit Cardu-lompakkoosi Tullikamarin klubikortin, saat käyttöösi upean kattauksen asiakasetuja. Klubikortilta löytyy muun muassa lounaspassi, jolla saat 10 aterian jälkeen yhden ilmaisen lounaan. Mukana on lisäksi muita vaihtuvia etuja. 

Rakas Tampere– passi

  • Rakas Tampere -passista löydät vaihtuvia etuja Tullikamarille. Etsi sovelluskaupastasi Tampere.Finland-sovellus, kirjaudu sisään ja löydät paljon etuja meiltä ja muilta.

Nysse-yhteistyö

  • Tampereen matkakortilla ilmainen sisäänpääsy Tullikamarin Klubille keskiviikosta perjantaihin heti keikkojen jälkeen koko illan. Keikattomana iltana etu on voimassa koko aukioloajan. Etu ei koske erikoisiltoja, kuten Big Pop ja Hang The DJ.

Opiskelijaedut

  • Ilmainen sisäänpääsy Tullikamarin Klubille keskiviikosta perjantaihin heti keikkojen jälkeen koko illan. Keikattomana iltana etu on voimassa koko aukioloajan. Etu ei koske erikoisiltoja, kuten Big Pop ja Hang The DJ.
  • -30% talon kaikista juomatuotteista ma-to ja -20% kaikista hanatuotteista pe-la. Nämä alennukset voimassa mainittuina päivinä kaikkina kellonaikoina, lukuun ottamatta Tullikamarin keikkatapahtumia.
  • Kello 19.00 saakka kahvi 1€, erikoiskahvit 1,50€.
Takaisin ylös