Esteettömyys ja saavutettavuus

Tullikamarin tapahtumiin on helppoa saapua myös liikkumisen apuvälineillä. Klubin pääovella on pyörätuoliluiska ja Klubin tiloissa on esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrassa sijaitsee vaatesäilytys ja esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrasta on kulku hissillä yläkerran konserttisaliin. Tiettyjen liikkumisen apuvälineiden koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta, olethan yhteydessä meihin, niin varmistetaan sujuva asiointi: tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Saattoliikenteen ajo
Pakkahuone: Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere.
Klubi: Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tullikamarin tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä. 

Tullikamarilla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.

Takaisin ylös