❃ Esteettömyys, saavutettavuus ja yhdenvertaisuus

Tullikamarin tapahtumiin on helppoa saapua myös liikkumisen apuvälineillä. Klubin pääovella on pyörätuoliluiska ja Klubin tiloissa on esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrassa sijaitsee vaatesäilytys ja esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrasta on kulku hissillä yläkerran konserttisaliin. Tiettyjen liikkumisen apuvälineiden koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta, olethan yhteydessä meihin, niin varmistetaan sujuva asiointi: tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Saattoliikenteen ajo
Pakkahuone: Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere.
Klubi: Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tullikamarin tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Mikäli asiakas tarvitsee terveydellisistä syistä istuimen tapahtuman ajaksi, eteispalvelu- ja ovihenkilökunta on apuna tapahtumaan saapuessa. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä. 

Tullikamarilla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.

Olemme We Speak Gay -jäsen!
Tullikamari on liittynyt We Speak Gay verkostoon keväällä 2024 ja saanut käyttöön WSG-tunnukset. Tunnuksilla osoitamme asiakkaille olevamme sitoutuneet olemaan turvallinen ja sateenkaariystävällinen tapahtumapaikka ja -ravintola.

Takaisin ylös