Yökerho

TULLIKAMARIN YÖKERHOT KE-LA

Tullikamarin Klubi muuttuu keikkojen jälkeen yökerhoksi joka viikko keskiviikosta lauantaihin puolesta yöstä eteenpäin. Klubilla viihdyttävät kaupungin kovimmat DJ:t, VJ:t ja vierailijat. Vilvoittelua suo koko talon mittainen Aurinkoterassi, joka on auki myös öisin. Lauantaisin Klubilla tarjolla kaupungin suosituimmat erikoisillat.

MONIPUOLISET SISÄLLÖT

Kaksi kertaa vuoden parhaana tamperelaisena yökerhona palkitun Tullikamarin Klubilla on aina ammattitaitoiset DJ:t ja hyvää musiikkia, on kyse sitten arki-iltojen yökerhoista tai monipuolisissa erikoisilloista. Lauantaisin yökerho laajenee Pakkahuoneen puolelle, ja sisäänkäynti on Klubin päädyn sijaan Pakkahuoneen aukion puolelta. Suurimmillaan juhlitaan koko Tullikamarin kokoisissa bileissä yli 1000 hengen yökerhossa, kun juhlat levittäytyvät molempiin saleihin: Pakkahuoneelle ja Klubille.

Tullikamarin Klubin ja Pakkahuoneen yökerhoissa kuten kaikissa muissakin talon tapahtumissa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet.

Katso aikataulut ja lisätiedot ohjelmakalenterista!

________________________________________________________________________________________________________________________________

TUTUSTU ALTA ERIKOISILTOIHIN

Hang the DJ

“Hänkkärit” on tamperelainen klubiklassikko jo vuodesta 2006. Vakituisten kasvojen Antti H:n ja Samin lisäksi Hänkkäreillä vierailevat säännöllisesti Suomen kovimmat DJ:t!

Hang the DJ Instagramissa ja Facebookissa

BigPOP

Indiebailuklassikoita ja uusinta altsupoppia Suomen kenties pitkäikäisimmällä indieklubilla tarjoilevat DJ:t Sami ja Riku.

BigPop Instagramissa ja Facebookissa

MEININKIDISCO

Poppia, kuuminta klubimusaa ja elektronisempaa indietä Rico Tubbsin ja Serial Kittyn johdolla.

Meininkidisco Instagramissa.

VIIDAKKO ON MASSIIVINEN

DJ:t Pistolero ja Infekto ystävineen tuovat säännöllisen epäsäännöllisesti drum’n’bassin ja junglen tuoreimmat tuulet Klubille. Viidakko todellakin on massiivinen!

CLUB NYLON

Tamperelainen queer-klubi Club Nylon täyttää tanssilattian popilla, teknolla, r’n’b:llä ja housella. Tervetuloa olemaan oma upein itsesi! DJ:t Serial Kitty, Sara-Maaria & Sadness Diaper.

Club Nylon Instagramissa

RARE RAVE

RARE RAVE on uuden sukupolven media RAREn elektronisen musiikin klubi, joka tarjoaa tiukkaa musaa, näyttäviä visuja ja turvallisemman tilan bileet Tullikamarin Klubilla.

RARE RAVE Instagramissa ja Facebookissa

tamppaustorstai

Tamppaustorstain idea on soittaa alagenrevapaasti elektronista tanssittavaa musiikkia tuoreimmista klubihiteistä drumnbassin kautta suoraviivaiseen teknoon. DJ:t ANI RA, Pistolero ja Heizgerat. Ei genrellä niin väliä, kunhan saa tampata!

Katso aikataulut ja muut lisätiedot ohjelmakalenterista.

RENTO KLUBI TARJOAA ETUJA MYÖS YÖSSÄ!

Tampereen matkakortilla sekä opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy yökerhoon keikkojen jälkeen, keskiviikosta perjantaihin. Etu ei koske erikoisiltoja, kuten Big Pop ja Hang The DJ.

Katso kaikki edut täältä.

Takaisin ylös