Yökerho

TULLIKAMARIN YÖKERHOT KE-LA

Tullikamarin Klubi muuttuu keikkojen jälkeen yökerhoksi joka viikko keskiviikosta lauantaihin. Kaksi kertaa vuoden parhaana tamperelaisena yökerhona palkitun Tullikamarin Klubilla viihdyttävät kaupungin kovimmat DJ:t, VJ:t ja vierailijat. Suurimmillaan Tullikamarilla juhlitaan koko talon kokoisissa, yli 1000 hengen bileissä, kun juhlat levittäytyvät molempiin saleihin: Pakkahuoneelle ja Klubille. Juhlahumussa vilvoittelua suo koko talon mittainen Aurinkoterassi.

Klubin ja Pakkahuoneen yökerhoissa, kuten kaikissa muissakin talon tapahtumissa on voimassa turvallisemman tilan periaatteet. Katso yökerhojen aikataulut ja lisätiedot tapahtumakalenterista.

TUTUSTU ALTA ERIKOISILTOIHIN

Hang the DJ

“Hänkkärit” on tamperelainen klubiklassikko jo vuodesta 2006. Vakituisten kasvojen Antti H:n ja Samin lisäksi Hänkkäreillä vierailevat säännöllisesti Suomen kovimmat DJ:t!

Hang the DJ Instagramissa ja Facebookissa

BigPOP

Indiebailuklassikoita ja uusinta altsupoppia Suomen kenties pitkäikäisimmällä indieklubilla tarjoilevat DJ:t Sami ja Riku.

BigPop Instagramissa ja Facebookissa

MEININKIDISCO

Poppia, kuuminta klubimusaa ja elektronisempaa indietä Rico Tubbsin ja Serial Kittyn johdolla.

Meininkidisco Instagramissa.

VIIDAKKO ON MASSIIVINEN

DJ:t Pistolero ja Infekto ystävineen tuovat säännöllisen epäsäännöllisesti drum’n’bassin ja junglen tuoreimmat tuulet Klubille. Viidakko todellakin on massiivinen!

CLUB NYLON

Tamperelainen queer-klubi Club Nylon täyttää tanssilattian popilla, teknolla, r’n’b:llä ja housella. Tervetuloa olemaan oma upein itsesi! DJ:t Serial Kitty, Sara-Maaria & Sadness Diaper.

Club Nylon Instagramissa

RARE RAVE

RARE RAVE on uuden sukupolven media RAREn elektronisen musiikin klubi, joka tarjoaa tiukkaa musaa, näyttäviä visuja ja turvallisemman tilan bileet Tullikamarin Klubilla.

RARE RAVE Instagramissa ja Facebookissa

tamppaus­torstai

Tamppaustorstain idea on soittaa alagenrevapaasti elektronista tanssittavaa musiikkia tuoreimmista klubihiteistä drumnbassin kautta suoraviivaiseen teknoon. DJ:t ANI RA, Pistolero ja Heizgerat. Ei genrellä niin väliä, kunhan saa tampata!

RENTO KLUBI TARJOAA ETUJA MYÖS YÖSSÄ!

Tampereen matkakortilla sekä opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy yökerhoon keikkojen jälkeen, keskiviikosta perjantaihin. Etu ei koske erikoisiltoja, kuten Big Pop ja Hang The DJ.

Katso kaikki edut täältä.

Takaisin ylös