Tilavuokraus


TUNNELMALLINEN TAPAHTUMAPAIKKA
TAMPEREEN SYDÄMESSÄ

Järjestä tilaisuus, juhla tai keikka historiallisella Tullikamarilla, aivan Tampereen keskustan tuntumassa rautatieaseman läheisyydessä!

Yli satavuotias, punatiilinen Tullikamari on paitsi legendaarinen konserttipaikka, myös muiden kulttuuritapahtumien lämminhenkinen estradi. Tullikamari muuntautuu moniin erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tullikamarin isommassa salissa Pakkahuoneella järjestetään muun muassa messuja, myyntitapahtumia, kokouksia, yritysjuhlia ja illallisia. Hieman kompaktimpi, rouhea Klubi on monipuolinen kulttuuritila, joka toimii päivisin lounasravintolana ja iltaisin konserttipaikkana sekä yökerhona. Voit vuokrata tilaisuudesta riippuen koko Tullikamarin tai vain Pakkahuoneen tai Klubin tilat.

Tilan vuokraajan käytössä on talon nykyaikainen ja laadukas ääni- ja esitystekniikka, esiintymislava ja Wi-Fi. Tapahtumissa on aina paikalla talon oma teknikko ja tapahtumavastaava sekä ammattitaitoiset ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat, jotka hoitavat myös eteispalvelun. Lue lisää alta!

 • Ota yhteyttä tilan vuokraamisesta tämän lomakkeen kautta.

 • Tullikamarin in-house catering-palvelut toteuttaa Tamperelainen Brocco Catering Oy. Brocco Cateringin kautta saat tilattua henkilökunta- ja artistitarjoilun sekä kahvituksen tai muun pienimuotoisen catering-palvelun. Tilanteeseen sopiva kattaus, ilmapiirin mukainen palvelu, erityistoiveet – ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista tehty maistuva, muistettava ruoka kruunaavat tapahtumasi. Tutustu lisää www.brocco.fi.

  Juomatarjoiluista vastaa Tullikamari. Tullikamarilla on anniskeluoikeudet.

  Kun tilaisuutesi kaipaa tarjoiluja, otathan yhteyttä: myynti(at)kulttuurikamari.fi.
  Kysyäksesi lisätietoja valikoimasta ja hinnoittelusta, otathan yhteyttä: ravintola(at)kulttuurikamari.fi.

 • Kaikki pääsyliput Tullikamarin keikoille sekä muihin tilaisuuksiin ovat myynnissä Tiketin verkkokaupassa sekä myyntipisteillä. Tarvittaessa lipun voi ostaa myös ovelta. 

  Tutustu Tikettiin & osta liput täältä.

   

   

Palvelut

Anniskelu

Catering

Eteispalvelut

Ohjelmapalvelut

Tapahtumaturvallisuus

Tekninen tuotanto

TULLIKAMARILLA JÄRJESTÄT ESIM.

 • Juhlatilaisuus 100–1500 hlöä

 • Tilaisuus buffetruokailulla 100–1000 hlöä

 • Konsertti tai kokous istuen max 550 hlöä

 • Pöytiin tarjoiltu illallinen max 400 hlöä

Pakkahuone

Vuodesta 1988 lähtien Tullikamarin Pakkahuone on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille. Tullikamari on paitsi yksi Suomen johtavista konserttipaikoista, myös monenlaisen muun kulttuurin lämminhenkinen estradi. Pakkahuone taipuu joustavasti moniin erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Historiallinen rakennus tarjoaa tunnelmallisen ja osittain esteettömän miljöön ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman ja hotellien kainalossa.

Pakkahuoneen taustamusiikin toimittaa DJ Online. Pakkahuoneen tapahtumien ennakkolipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta. Cateringin hoitaa talon oma Brocco Catering.  Juomatarjoilusta vastaa Tullikamari.

Ota yhteyttä tilan vuokraamisesta tämän lomakkeen kautta.

 • Tullikamarin Pakkahuoneelle on helppo saapua liikkumisen apuvälineillä. Saattoliikenteen ajo osoitteessa Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere.

  Vaatesäilytys ja esteetön WC sijaitsevat Pakkahuoneen alakerrassa, josta kulku hissillä yläkerran konserttisaliin. Tiettyjen liikkumisen apuvälineiden koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, niin varmistetaan sujuva asiointi etukäteen tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

  Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Pakkahuoneen tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse tullikamari(at)kulttuurikamari.fi

  Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

 • Pakkahuone taipuu monen eri tilaisuuden tarpeisiin! Pakkahuoneen tilat laajenevat tarvittaessa rautatieaseman puoleiselle Aurinkoterassille. Kapasiteetti määräytyy tilan käyttötarkoituksen mukaan.

  Pakkahuoneen kapasiteetti max 1200 hlöä.
  Kapasiteetti Pakkahuoneen ja Klubin yhteiskäytössä max 1500 hlöä.

  Esimerkkikapasiteetit eri tilaisuuksissa:

  • Juhlatilaisuus 100–1500 hlöä
  • Tilaisuus buffetruokailulla 100–1000 hlöä
  • Konsertti tai kokous istuen max 550 hlöä
  • Pöytiin tarjoiltu illallinen max 400 hlöä

  Pakkahuonetta vuokratessa on mahdollisuus ostaa myös sen palveluita:

  • Anniskelu
  • Catering
  • Eteispalvelut
  • Ohjelmapalvelut
  • Tapahtumaturvallisuus
  • Tekninen tuotanto
 • Pakkahuoneen nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa tapahtuman laadukkaan audiovisuaalisen toteutuksen. Tilaisuuksissa on aina paikalla talon oma ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa tilaisuutesi teknisen onnistumisen sekä palvelee tekniikkaan liittyvissä mahdollisissa erityistoiveissa. 

  Lisätietoja: tuotanto(at)kulttuurikamari.fi.

  Ladattavat tiedostot

Klubi

Tullikamarin Klubi on monipuolinen kulttuuritila, joka toimii päivisin lounasravintolana ja iltaisin konserttipaikkana sekä yökerhona. Klubi on yksi Tampereen aktiivisimmista elävän musiikin sekä muun kulttuuritarjonnan ravintoloista. Klubi taipuu joustavasti moniin erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Historiallinen rakennus tarjoaa tunnelmallisen ja osittain esteettömän miljöön ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman ja hotellien kainalossa.

Klubin taustamusiikin toimittaa DJ Online. Klubin tapahtumien ennakkolipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta. Cateringin hoitaa talon oma Brocco Catering.  Juomatarjoilusta vastaa Tullikamari.

Ota yhteyttä tilan vuokraamisesta tämän lomakkeen kautta.

 • Tullikamarin Klubille on helppo saapua liikkumisen apuvälineillä. Klubin pääovilla on pyörätuoliluiska ja Klubin tiloissa on esteetön WC. Saattoliikenteen ajo osoitteessa Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

  Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Klubin tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

  Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

 • Klubi taipuu monen eri tilaisuuden tarpeisiin! Klubin tilat laajenevat tarvittaessa rautatieaseman puoleiselle Aurinkoterassille. Kapasiteetti määräytyy tilan käyttötarkoituksen mukaan. Lounaalla Klubilla on 108 istumapaikkaa.

  Klubin kapasiteetti max 450 hlöä.
  Kapasiteetti Klubin ja Pakkahuoneen yhteiskäytössä max 1500 hlöä.

  Esimerkkikapasiteetit eri tilaisuuksissa:

  • Juhlatilaisuus 100–1500 hlöä
  • Tilaisuus buffetruokailulla 100–1000 hlöä
  • Konsertti tai kokous istuen max 550 hlöä
  • Pöytiin tarjoiltu illallinen max 400 hlöä

  Klubia vuokratessa on mahdollisuus ostaa myös sen palveluita:

  • Anniskelu
  • Catering
  • Eteispalvelut
  • Ohjelmapalvelut
  • Tapahtumaturvallisuus
  • Tekninen tuotanto
 • Klubin nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa tapahtuman laadukkaan audiovisuaalisen toteutuksen. Tilaisuuksissa on aina paikalla talon oma ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa tilaisuutesi teknisen onnistumisen sekä palvelee tekniikkaan liittyvissä mahdollisissa erityistoiveissa. 

  Lisätietoja: tuotanto(at)kulttuurikamari.fi

  Ladattavat tiedostot

Tilaa yritys- ja sidos­ryhmäuutis­kirje

Liittymällä yritys- ja sidosryhmäuutiskirjeen tilaajaksi, saa ajankohtaista tietoa palveluista ja eduista. Lähetämme pääsääntöisesti 1. kirjeen kuukaudessa.

Haluatko järjestää tilaisuuden
Pakkahuoneella tai klubilla?

Takaisin ylös