Töihin Tullikamarille – paikkoja auki ravintola-, keittiö- ja turvallisuusalan ammattilaisille!

Ravintola-, keittiö- tai turvallisuusalan ammattilainen, miltä kuulostaisi työpaikka Tullikamarin Pakkahuonella, Klubilla ja kesäterasseilla?

Maailmanluokan artistit, kesäinen terassi, Tampereen suosituin Klubi, erilaiset tapahtumat, maistuvaa ruokaa ja juomaa sekä huikea työyhteisö! Tästä kaikesta koostuu legendaarinen Tullikamari, jonka monipuoliseen osaajajoukkoon juuri sinulla on nyt mahdollisuus hakea mukaan.

Tullikamari on yksi Suomen arvostetuimmista tapahtumataloista ja keikkapaikoista, jossa esiintyy vuosittain lähes 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä ja artistia kaikista genreistä. Meillä tapahtuu lähes päivittäin, joten työpäivien sisältö vaihtelee paljon erilaisten tapahtumien mukaan. Meillä Tullikamarilla arvostetaan intoa, osaamista ja yhdessä tekemisen meininkiä sekä erityisesti hyvää asennetta ja yhteen hiileen puhaltamista! 

Jos työtehtävät Tampereen tapahtuma-tarjonnan ytimessä saivat kiinnostuksesi heräämään, tutustu lisää avoinna oleviin tehtäviin ja työnantajiin, ja liity mukaan Tullikamarin timanttiseen työyhteisöön!

Tutustu alta yhteistyökumppaneidemme Securitaksen, Brocco Cateringin ja Ahkera Crew’n Tullikamarille aukioleviin työpaikkoihin:

AHKERA CREW

Haemme asiakkaallemme Tullikamarille baarityöntekijöitä erilaisiin tapahtumiin!

Tullikamarilla työ on monipuolista, vauhdikasta ja mukaansatempaavaa, johon ei voi olla ihastumatta. Työpäivät voivat olla mm. maailmanluokan artistien keikalla, Klubin yökerhon sykkeessä, kesäterassilla tai erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Täällä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja puhalletaan yhteen hiileen.

Voit olla uraasi aloittava tehopakkaus tai alan ammattilainen. Meille tärkeintä on hyvä asenne ja reipas ote työntekoon. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, kesää kohden vilkastuen. Hyppää mukaan Tullikamarin mahtavaan työyhteisöön!

Lue lisää Ahkeran toiminnasta ja hae mukaan!

SECURITAS

Tule mukaan mahtavaan porukkaan, järjestyksenvalvojaksi legendaariselle Tullikamarille! 

Securitas Events vastaa Tullikamarin turvallisuudesta ja etsimme nyt joukkoomme uusia osaajia. Järjestyksenvalvojan työssä Tullikamarilla pääset mukaan ykkösrivin artistien keikoille, erilaisiin tapahtumiin ja kaupungin parhaaseen yökerhoon. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja töitä on tarjolla jopa useana iltana viikossa. Asenne ja asiakaspalveluhenkisyys on meille tärkeintä, aiemmasta kokemuksesta on hyötyä.

Lue lisää ja hae mukaan!

BROCCO CATERING

Hyvälle tyypille hyvä duuni! Etsimme kokkia Tullikamarin monipuolisiin työtehtäviin ruoan parissa. Meille tärkeintä ei ole paperit ja tutkinnot, vaan etsimme hyvää tyyppiä huippuhyvään tiimiin. Meillä opastetaan ja opetetaan. 

Työtehtäviin kuuluu Tullikamarin Klubin sekä Pakkahuoneen erilaiset cateringit niin artisteille kuin yritystilaisuuksiin. Tarjoilemme arkisin myös lounasta Klubilla, ja kesällä terassikeittiömme luukusta nousee herkullisia burgereita sekä raikkaita salaatteja. Jos olet innovatiivinen ja ahkera kokki, ja haluat oppia alasta lisää niin olet etsimämme tyyppi! 

Lue meistä lisää ja ota yhteyttä!

Tullikamari on häirinnästä vapaa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiseen häirintään.

Takaisin ylös