Tavara-aseman avajaisviikonloppu käynnistyy huikealla keikkakattauksella – lavalla Saimaa, Dina Ögon ja Pambikallio!

Odotus on vihdoin päättynyt – konsertti- ja tapahtumatalo Tavara-asema avaa ovensa yleisölle tänään perjantaina 13. tammikuuta! Upouuden keikkalavan vihkii käyttöön harvoin ja harkiten konsertoiva Saimaa-yhtye, ja levyt tapahtumassa soittaa maamme legendaarisimpiin tiskijukkiin lukeutuva DJ Bunuel. Lippukauppa on käynyt vauhdikkaasti. Jos tahdot mukaan nauttimaan tuliterän tapahtumatalon ensimmäisistä musiikkielämyksistä, kannattaa toimia ripeästi!

Lauantaina punaisten tiiliseinien suojissa esiintyvät musadiggareiden suosikiksi noussut Dina Ögon (SWE) ja kotimaisen indiepopin kiehtovimpiin tulokkaisiin kuuluva Pambikallio. Ilta jatkuu Tavara-aseman ensimmäisillä bileillä, kun tamperelainen designin kärkinimi Uhana juhlii 10-vuotissynttäreitään. Juhlahumusta pitävät huolen DJ:t Meri Milash, Ox Paha ja Sadness Diaper. Näitä bileitä et tahdo jättää väliin!

– Luvassa on tyylikäs kattaus tämän hetken kiinnostavinta musiikkia. Hevosenkengän muotoiselta parvelta on mainiot näkymät suoraan lavalle, ja yli satavuotiaan talon historiallinen miljöö loihtii keikkailtoihin keskieurooppalaista tunnelmaa, hehkuttaa ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Myöhemmin Tavara-aseman tammikuussa konsertoi muun muassa radiokanavat ja kansan sydämet hiteillään valloittanut Olli Halonen. Provinssi Jr. -kiertueella nähdään pehmoaino, Isaac Sene, Lauri Haav ja Knife Girl, jotka ovat lunastaneet paikkansa lyhyessä ajassa maamme keskeisimpien musiikintekijöiden joukossa omaperäisellä ja tuoreella soundillaan. Luvassa on myös eeppiset Stranger Things -teemabileet!

Tutustu koko ohjelmaan ja varmista paikkasi kevään upeimmissa kulttuuririennoissa!

Takaisin ylös