Ota käyttöösi Tullikamarin digitaalinen klubikortti ja saat huikeita etuja!

Tahdomme tehdä kulttuurin ystävien elämästä mahdollisimman helppoa – siksi olemme tuoneet Tullikamarin Klubin asiakasedut saataville digitaaliseen Cardu-sovellukseen.

Kun lataat sovelluksen puhelimeesi ja poimit Cardu-lompakkoosi Tullikamarin klubikortin, saat käyttöösi upean kattauksen asiakasetuja. Klubikortilta löytyy muun muassa lounaspassi, jolla saat aina 10 aterian jälkeen yhden ilmaisen lounaan. Mukana on lisäksi muita vaihtuvia etuja, joista osaa on aikaisemmin voinut hyödyntää vilauttamalla matka- tai opiskelijakorttia.

Uudelle kortille on ladattu 10 ilmaista sisäänpääsyä Klubin yökerhoon (pois lukien erikoisillat, kuten Hang the DJ tai Viidakko on massiivinen). Lisäksi digilompakkoosi sujahtaa kertaluontoinen 20 %:n alennuskuponki, jonka voit käyttää Tullikamarilla vapaavalintaiseen hanatuotteeseen. Kuponki on voimassa 31.3.2023 asti. Tulevaisuudessa yllätämme klubilaisia uusilla ja vaihtuvilla eduilla.

Tullikamarin klubikortti kannattaakin ladata pikimmiten! Kortti on matkassasi aina, kun tarvitset sitä. Sen voimassaoloaika ei mene umpeen, eikä se kerrytä muovijätettä ympäristöön.

Jos et kuitenkaan ehdi heti tältä istumalta ottaa digikorttia käyttöön, ei hätää. Saat etuja toistaiseksi myös vanhoilla korteilla ja lounaspasseilla, niin kauan kuin passeja riittää. Matka- ja opiskelijakorteilla voi myös jatkossakin olla omia erikoisetuja, kuten opiskelija-alennuksia. Niitä pystyy hyödyntämään vain näyttämällä kyseisiä kortteja.

MIkäli sinulla herää kysymyksiä Tullikamarin klubikortin käytöstä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään!

Takaisin ylös