La 24/8/2024

Rock SM 1984 Revisited:

Peer Günt22:00

Kolmas Nainen 20:00

Keba 18:15

  • Pakkahuone
  • K18
  • alk. 40€
  • Ovelta 45€
  • Ovet 17:00

Osta lippuja

Lataa...

Ainutlaatuinen yhteiskeikka – Rockin SM-kisojen 1984 kärkikolmikko Peer Günt, Kolmas Nainen ja Keba esiintyy Tampereen Tullikamarilla elokuussa!

Tampereen Tullikamarilla on tiedossa iloinen jälleennäkeminen 24.8., kun legendaaristen Rockin SM-kisojen 1984 kärkikolmikko Peer Günt, Kolmas Nainen ja Keba nousee pitkästä aikaa yhdessä lavalle. Paikkansa kotimaisen rockin kaanonissa lunastaneet yhtyeet tarjoilevat faneilleen ikimuistoisen illan suosikkikappaleiden ja harvinaisten helmien parissa.

– Ystäväni, Alivaltiosihteerin Pasi Heikura heitti ilmoille, että nyt kun Keba taas keikkailee, niin tällainen tapahtumahan olisi mahdollinen. Pohdin asiaa sekunnin ja tajusin, että totta tosiaan! Vuoden -84 Rockin SM:stä lähti liikkeelle kolme kotimaisen rockin omaäänistä klassikkoa, ja on valtavan innostavaa saada heidät samalle lavalle juhlistamaan tämän lähtölaukauksen 40-vuotisjuhlaa, kertoo Tullikamarin ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Sukupolvikokemukseksi muodostuneet Rockin SM-kisat esittelivät kiehtovia yhtyeitä yleisölle aina 1970-luvulta 2010-luvulle asti. Kilpailusta ponnisti parrasvaloihin useita sittemmin suuren suosion saavuttaneita bändejä.

Tullikamarin Pakkahuoneella elokuussa nähtävä Peer Günt on vakiinnuttanut paikkansa raskaan, englanninkielisen rockin kulmakivenä. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat esimerkiksi ”I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star” ja ”Bad Boys Are Here”.

Pauli Hanhiniemen luotsaama Kolmas Nainen on niin ikään tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran suomirockin areenoilla. Kukapa ei muistaisi tiuhaan radioaalloillakin kuultuja klassikkoja ”Tästä asti aikaa” ja ”Valehtelisin jos väittäisin”?

Keba puolestaan tunnetaan ennen muuta ”Kesä Espalla” -hitistään. Vaikka yhtyeen taival jäi lyhyeksi, bändi teki viime vuonna hurmioituneen paluun yleisöjen eteen Tampereella ja Helsingissä. Nyt luvassa on harvinaista herkkua, kun laulaja Ali Alikoski, kitaristi Asko Kallonen ja basisti J.P. Pulkkinen kollegoineen nähdään pitkän tauon jälkeen samalla lavalla kisakavereidensa kanssa!

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös