Pe 14/6/2024

Inginmaa / Hypnomen 21:00

  • Klubi
  • K18
  • alk. 22,50€
  • Ovelta 25€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Inginmaa/Hypnomen on esimerkki täydellisestä musiikillisesta cocktailista. Laitetaan pohjalle vuosikymmenten saatossa hioutunutta psykedeelisen svengimusiikin osaamista ja yhdistetään se karismaattisen laulajan jatsikkaaseen rautaisuuteen. Anna Inginmaa ja Hypnomen löysivät toisensa vuonna 2016 ilmestyneellä ”Huominen on uni” -albumilla, joka syntyi yhteistyössä Kauko Röyhkän kanssa.

Arvostelumenestykseksi noussut levy vei joukkion niin Flow-festivaalin lavalle kuin tiheätunnelmaisille klubikeikoille. Nyt oli aika tuoda kuuluville pitkään kypsytelty seuraava askel. 1960-70 -luvun melodisesta hehkusta ja groovesta, vaaraa tihkuvista elokuvatunnelmista, mustavalkoisen aikakauden iskelmäeleganssista ja psykedeelisen popin kaiuista ammentava musiikki kuulostaa vuosikertalaadulta ja samalla raikkaalta.

”Maailma katoaa” -albumin ytimen muodostavat omat vahvat kappaleet, joiden henki on ajaton yhdistelmä romantiikkaa ja särmää. Anna Inginmaa on tehnyt viimeiset vuodet jazz-uraa oman yhtyeensä johtajana ja solistina. 1990-luvulta asti vankkaa kulttimainetta nauttineen Hypnomen-yhtyeen soittajia on kuultu mm. Nieminen & Litmanen, Maria Gasolina sekä Pekka Laine & The Enchanted -yhtyeissä.

Inginmaa/Hypnomen -albumi ”Maailma katoaa” ilmestyi 19.1.2024

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös