Supersuosittu alkoholiton yökerhoklubi Sober Furious saapuu Tullikamarille!

Aiemmin Helsingissä ja Turussa järjestetty täysin alkoholiton yökerhoklubi Sober Furious saapuu Tampereen legendaariselle Tullikamarin Klubille keskiviikkona 9.11. Ovet ainutlaatuiseen yökerhoelämykseen aukeavat kello 19.00. Illan ajaksi baaritiskit täyttyvät alkoholin sijasta kattavalla alkoholittomalla valikoimalla ja herkullisilla alkoholittomilla drinkeillä.

Klubikonseptin nimi Sober Furious leikittelee sober curious -ilmiöllä. Sober curious tarkoittaa uteliasta suhtautumista raittiuteen. Ilmiö on noussut nuorten aikuisten keskuudessa selkeäksi kasvavaksi trendiksi. Sober Furious ottaa mallia niin Tukholmassa kuin New Yorkissa järjestetyistä alkoholittomista klubeista, joille on ollut tilausta myös Suomessa.

– Olemme todella iloisia, että saamme uuden bilekonseptin testiin juhlakansan rakastamalle Tullikamarille. Päihteetön yökerhokulttuuri on monille yhä houkuttelevampi vaihtoehto, ja tahdomme olla ensimmäisten joukossa tuomassa tätä trendiä Tampereelle. Tiedossa on upea ilta huippuesiintyjien johdolla, kertoo Klubin ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Konemusiikkia ja takuuvarmoja tanssihittejä

Ensimmäisenä lavan ottaa haltuunsa tamperelainen artisti ja DJ Minni Välipakka eli Dj Serial Kitty. Illan pääesiintyjät Dj hapan korppu ja Windows95Man ovat molemmat raittiita bilekonkareita. Kolmikon tarjoaa nostattavaa konemusiikkia, junkkaputkia sekä hittejä vuosien takaa.

Bilekonseptin perustajat Laura Wathén ja Katri Ylinen ovat startanneet Sober Furious -klubin osana perustamaansa ilmiötä Darravapaata, joka on alkoholiton yhteisö ja media.

– Olemme myyneet bileemme loppuun Helsingissä ja Turussa ja sen kokemuksen perusteella olemme onnistuneet lyömään läpi täysin uudella klubikonseptilla. Klubilla on ollut pääkaupungissa jo tuhansia kävijöitä. Sober Furious on todiste siitä, että bilekulttuuriin ei päihteiden tarvitse välttämättä kuulua ollenkaan eikä tanssilattialle uskaltautuminen vaadi rohkaisuryyppyä, Wathén kertoo.

– Bileiden keskiössä on hyvä ja nostattava musiikki, jota tarjoavat Suomen parhaimmat dj’t. Bileissämme on hyvän menon lisäksi tavoitteena turvallisempi tila, eli kiinnitämme erityistä huomiota paikallaolijoiden ja bailaajien tunteeseen fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta, jatkaa Ylinen.

Lippuja tapahtumaan on myynnissä Tiketissä rajoitetusti 350 kappaletta. Ennakkoliput Sober Furious -klubille maksavat 13 euroa. Tapahtuma on täysi-ikäisille. Selvästi päihtyneitä asiakkaita ei oteta bileisiin sisään. Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Osta lippusi Tiketistä!

Takaisin ylös