Liput Tavara-aseman ensimmäisille keikoille ovat nyt myynnissä!

Jos haluat varmistaa paikkasi kevään timanttisimmissa tapahtumissa, kannattaa olla nopeasti liikkeellä! Liput Tampereelle tammikuussa 2023 avautuvan Tavara-aseman ensimmäisille keikoille ovat tulleet 28.10. myyntiin Tikettiin.

Tavara-aseman lavalle nousevat muun muassa Vain Elämää -tuotantokaudella väkevästi vakuuttanut Yona, harvoin keikkaileva post-progressiivinen Saimaa ja suuria tunteita ja yhteislaulua tarjoileva Arttu Wiskari. Syyskuussa albuminsa ”Pieni kuolema” julkaissut Olavi Uusivirta ja Maustetytöt heittävät kevään ainoat Tampereen-keikkansa Tavara-asemalla. Ysäriklassikot Aikakone ja Movetron puolestaan villitsevät tanssikansan hittiputkellaan.

Ruotsista vieraiksi saapuvat Sidewaysissa ihastuttanut Dungen ja musadiggarit hurmannut Dina Ögon, jonka soundia on kuvailtu Fleetwood Macin, Khruangbinin ja obskuurien Motown-singlejen risteytykseksi. Luvassa on myös paljon muuta!

Olemme innoissamme, kun saamme heti ensimmäiseen julkaisuun näin mainion ja monipuolisen poiminnan ohjelmistostamme. Liput lähtivätkin saman tien vinhasti liikkeelle. Lisää keikkoja julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, ja luvassa on varmasti iloisia yllätyksiä musiikin ystäville, kertoo ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Tampereen Kulttuurikamari Oy:n hallinnoima tapahtumatalo Tavara-asema avaa ovensa 13. tammikuuta. Tutustu koko keikkakattaukseen ja tule nauttimaan musiikista ainutlaatuiseen, historialliseen miljööseen!

Klikkaa itsesi lippukaupoille!

Keikat:

PE 13.1. SAIMAA

LA 14.1. DINA ÖGON (SWE), PAMBIKALLIO

PE 20.1. OLLI HALONEN

LA 28.1. STRANGER THINGS -TEEMABILEET

TO 2.2. DUNGEN (SWE), PEKKA LAINE & THE ENCHANTED

PE 3.2. AIKAKONE, MOVETRON + DJ Lida Moeini (Radio Helsinki)

LA 4.2. ARTTU WISKARI

LA 11.2. K-40 DISCO

PE 17.2. YONA

PE 24.2. OLAVI UUSIVIRTA

LA 4.3. PULSE – The Finnish Tribute to Pink Floyd: Dark Side Of The Moon 50 vuotta

LA 18.3. ISMO ALANKO

LA 25.3. VESTERINEN YHTYEINEEN

PE 14.4. SEMMARIT

LA 22.4. MAUSTETYTÖT

Lisätiedot: www.tavara-asema.fi

Takaisin ylös