Opiskelijan Tullikamari

Hubiklubit ovat täällä – Opiskelija, järjestä illanvietot Tullikamarilla!

Hubiklubit on tehty mahdollistamaan illanviettojen järjestäminen opiskelijoilta opiskelijoille Tullikamarin Klubilla! Olemme lanseeranneet lukuvuodelle 2023-2024 uudet, opiskelijaystävälliset Hubiklubit. Lue alta lisää!

Mikä on Hubiklubi?

Hubiklubit ovat aine- tai opiskelijajärjestön suunnittelemia ja toteuttamia iltoja, jotka järjestetään Tullikamarin Klubilla ja joiden tavoite on luoda opiskelijaporukkaan yhteisöllistä fiilistä. Hubiklubin teemana voi olla esimerkiksi tiimiytyminen, yhdessä tekeminen kuten bingo tai miksei juhlatkin! Tahdomme tarjota opiskelijoille enemmän mahdollisuuksia viettää yhdessä vapaa-aikaa. Hubiklubi-iltojen toteutuksesta vastaavat yhdessä opiskelija- tai ainejärjestöt ja Tullikamari. Lue lisää Hubiklubeista!
Kevään 2024 Hubiklubi-haku on nyt päättynyt.

Opiskelijaedut

Vilauta voimassaolevaa opiskelijakorttiasi ja saat Tullikamarilla seuraavat edut:

  • Ma-to -30% kaikista juomatuotteista, pe-la -20% kaikista hanatuotteista. Nämä alennukset voimassa mainittuina päivinä kaikkina kellonaikoina lukuun ottamatta konsertteja.
  • Ilmainen sisäänpääsy yökerhoon ke-pe (pois lukien tapahtumaillat kuten Hang The DJ, Big Pop ja Lasermehu, katso tapahtumat ohjelmalistauksesta)
  • -10 % Klubin Brunssista. Katso Brunssien ajankohdat ohjelmalistauksesta.
  • Kaikille (opiskelijakortilla tai ilman) aukioloaikojen puitteissa kello 19 saakka normikahvi 1 €/kuppi ja erikoiskahvit 1,50 €/annos.

Liity Tullikamarin klubilaiseksi Cardussa, ja saat käyttöösi digitaatlisen kanta-asiakaskortin ja kaikki sen ajankohtaiset edut! Lataa Cardu puhelimesi sovelluskaupasta ja poimi Cardu-lompakkoosi Tullikamarin klubikortti. Edut ovat heti käytössä.

Tilavuokrausedut opiskelijoille

Opiskelijatapahtumaidea Tullikamarille (Klubi & Pakkahuone) tai Tavara-asemalle

Olemme paketoineet myös tilavuokraushintoihimme opiskelija-alennukset, jotta voimme mahdollistaa ja selkeyttää opiskelija- ja ainejärjestöjen tapahtumien järjestämistä taloissamme Tullikamarilla ja Tavara-asemalla. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä:

Muistathan mainita lomakkeella, että edustat opiskelijajärjestöä. Mainitsethan myös tilaisuuden luonteen: onko se kaikille avoin, myydäänkö sinne lippuja vai onko se esimerkiksi yksityistilaisuus.

Takaisin ylös