Valtteri Festivalin ohjelma julki – pääesiintyjinä uutta musiikkia julkaiseva Moon Shot ja villistä teknostaan tunnettu Suistamon Sähkö

Vihreitä graafisia kuvioita sisältävä banneri, jonka yläosassa teksti "Valtteri Festival" ja lista esiintyjistä: Moon Shot, Stoned Statues, Suistamon Sähkö ja Kikkailijat. Tapahtumassa on myös stand up show. Bannerin keskellä mustavalkoiset kuvat Stoned Statuesin, Moon Shotin ja Suistamon Sähkön jäsenistä.

Tullikamarin Klubilla nähdään juhannuksena myös ylistetty vaihtoehtometallin taituri Stoned Statues ja Tampereen punkrock-helmi Kikkailijat. Keskikesän festivaalin kruunaa jo perinteeksi muodostunut stand up -show.

Kaupunkilaisten juhannusjuhla Valtteri Festival on julkistanut ohjelmistonsa kesälle 2024. Tampereen keskustassa historiallisella Tullikamarin Klubilla 21.– 22.6. järjestettävää festivaalia tähdittää joukko kotimaisen rockin, punkin ja teknon omaehtoisia tekijöitä.

– Tullikamarin Klubilla pääsee viettämään kotoisaa ja kiehtovan musiikin täyteistä kaupunkijuhannusta hyvässä seurassa tänäkin vuonna. Luvassa on ajankohtaisia bändejä ja monipuolista uutta komiikkaa, kertoo Tullikamarin ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Perjantain pääesiintyjänä nähdään modernia 2000-luvun rockia isolla energialla esittävä Moon Shot, joka julkaisee maaliskuussa uutta musiikkia. Kyseessä on todellinen superbändi, jonka jäsenet tunnetaan maineikkaiden Lapkon, Children of Bodomin ja Disco Ensemblen riveistä.

Illan aluksi juhlakansaa villitsee viime vuonna hehkutetun kakkosalbuminsa Guardianin julkaissut vaihtoehtometalli-pumppu Stoned Statues. Sakaralle levyttävä yhtye yhdistelee musiikissaan suvereenisti punk-asennetta tarttuviin melodoihin.

Juhannuspäivänä juhlitaan etnoteknon ja Kikan hittien tahtiin

Lauantaina Klubin tanssilattian räjäyttää Suistamon Sähkö, joka kuvaa musiikkiaan arktiseksi etnoteknoksi. Maailmaakin kiertäneen bändin keikat ovat yleensä villejä kokemuksia – luvassa on myös tällä kertaa riehakasta reivimeinikiä, syntetisaattorin surinaa ja alkuvoimaista rytmiikkaa!

– Entä mikä sopisi juhannuspäivään paremmin kuin punk-versiot legendaarisen Kikan kappaleista? Niitä yleisölle tarjoilee yleisölle alkuillasta Mansen oma Kikkailijat-yhtye, joka on varmasti monelle uusi ja kiinnostava tuttavuus, Laurila vinkkaa.

Seesteisempää mutta sitäkin hauskempaa ohjelmaa on tarjolla lauantai-iltapäivänä, kun Klubilla nautitaan perinteeksi muodostuneesta Valtterin stand up -kattauksesta. Kello 16 käynnistyvässä kaksituntisessa show’ssa kuulijoiden nauruhermoja kutittelevat komiikan taiturit Kalle Boissonnier, Atte Liikanen, Pinja Salminen, Paalasen Matti, Teuris, Illusia Sarvas ja Kimmo Aro MC. Lisäksi festarivieraat pääsevät nauttimaan viikonlopun kuluessa maukkaista juhannusherkuista.

Yhden ja kahden päivän liput Valtteri Festivaliin ovat nyt myynnissä Tiketissä. Lauantain 22.6. stand up -show sisältyy kahden päivän festaripakettiin, mutta tapahtumaan voi myös ostaa lipun erikseen.

Lisää tietoa Valtteri Festivalin nettisivuilla, Instagramissa ja Facebookissa!

VALTTERI FESTIVAL 2024

PE 21.6. Moon Shot, Stoned Statues

LA 22.6. Suistamon Sähkö, Kikkailijat, stand up -show

Takaisin ylös