Tullin alueella sijaitseva ravintola Tisle uudistuu – ”Tahdomme tarjota Tampereen parhaat kala-annokset”

Tisle keskittyy jatkossa laadukkaisiin kalaruokiin ja cocktaileihin. Uudistunut ravintola avaa ovensa 30. kesäkuuta ja täydentää Tampereen aseman kupeeseen kehittyvää ruoka- ja kulttuurielämysten keidasta.

Tullikamarin naapurissa sijaitseva ravintola Tisle uudistuu. Jatkossa Tisle vie asiakkaansa makumatkalle Tampereen herkullisimpien kalaruokien ja cocktailien maailmaan. Ravintolan keittiössä skandinaaviset vivahteet yhdistyvät yllätyksellisiin raaka-aineisiin ja tinkimättömään gastronomiaan.

– Uudistunut Tisle on moderni pohjoismainen ravintola, jonka ruokalistalla pääosassa ovat vastuullisesti kasvatetut ja pyydystetyt järvikalat sekä merenelävät. Lupaamme, että ravintolassa näkyy myös ennakkoluuloton luovuus – meillä voit saada sellaisia makuelämyksiä, joita et ole ennen kokenut. Tahdomme tarjota kaupungin parhaat kala-annokset, kuvailee ravintolan keittiöpäällikkö Jarmo Räisänen.

Nykymuotoinen Tisle sulkee ovensa lauantain 17.6. jälkeen, ja uudistunut ravintola toivottaa asiakkaat tervetulleiksi perjantaina 30.6.

Laadukkaat tisleet nostavat ravintolakokemuksen uudelle tasolle

Kalaruokien lisäksi Tisle hemmottelee nimensä mukaisesti asiakkaita ensiluokkaisilla cocktaileilla. Ravintolan listalta löytyy esimerkiksi ginejä ja viskejä – eikä huolellisesti valikoituja viinejä ja alkoholittomiakaan vaihtoehtoja sovi unohtaa.

– Ravintolaan ei tarvitse välttämättä tulla ruokailemaan pitkän kaavan mukaan, vaan meillä voi piipahtaa myös ohimennen lasillisella. Tisle on jo tullut monille tunnetuksi erinomaisesta pontikastaan, ja sitä tarjoilemme tietysti jatkossakin. Meille voi tulla istumaan iltaa esimerkiksi ennen Pakkahuoneen, Tampere-talon tai Nokia Arenan kulttuuritapahtumia, kuvailee ravintoloitsija Janne Salonen.

Keittiöpäällikkönä toimiva Jarmo Räisänen on työskennellyt aikaisemmin suomalaisissa huippuravintoloissa, kuten Roux’ssa ja Mäntän Klubilla. Hän on kartuttanut ammattitaitoaan myös brittiläisen St. Andrews Old Course Hotelin tasokkaissa Road Holessa ja Swilcan Loftissa. Tiimiä täydentää vahvalla osaamisellaan Jukka Salmela, jonka moni muistaa Tammelan suositusta Kalakokit-ravintolasta. Järvien ja merien antimien lisäksi Tisleen ruokalistalta löytyy aina lihaa, kasvisannoksia ja erityisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja.

– Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa ja suosimme lähellä kasvatettuja raaka-aineita. Kiinnostus ruoan alkuperää kohtaan on nykyisin suurta. Asiakkaat tahtovat tietää, mistä kala on pyydetty tai kuka on viljellyt sen lisukkeena tarjotut kasvikset ja juurekset, Salonen toteaa.

Asemanseudun ruoka- ja kulttuurikylä vahvistuu

Uudenlainen kalaravintola vahvistaa ruoka- ja tapahtumaelämysten keskittymää Tampereen rautatieaseman ympäristössä. Tislettä pyörittää Tullin Ravintolat Oy, jossa on mukana myös Tampereen Kulttuurikamarin yrittäjä Tero Viikari.

– Tullikamarin ja Tavara-aseman asiakkaat arvostavat varmasti mahdollisuutta pistäytyä uudessa, kiinnostavassa ravintolassa ennen keikkailtaa. Matkailijoiden näkökulmasta puolestaan on kätevää, että rautatieasemalta pääsee vain parissa minuutissa monipuolisten ruoka- ja kulttuurielämysten ääreen. Uskommekin, että uudistunut Tisle vahvistaa Tullin alueen vetovoimaa entisestään, Viikari toteaa.

Tullintorin katutasossa sijaitseva Tisle on auki keskiviikosta lauantaihin. Ravintolassa on tilaa noin sadalle asiakkaalle, ja sen voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.

www.tisle.fi

Takaisin ylös