Tullikamarin verkkosivut ovat uudistuneet!

Tullikamari on saanut syksyn kunniaksi uudet, entistä helppokäyttöisemmät verkkosivut. Uudistuneilta sivuilta asiakkaat, artistit ja yhteistyökumppanit löytävät etsimänsä tiedot sujuvasti, olipa kyse sitten keikkojen ja tapahtumien ajankohdista, tilavuokrauksesta tai esteettömyys- ja turvallisuusinfoista.

Sivut löytyvät nyt osoitteesta www.tullikamari.fi eli vanha .net-pääte on jäänyt historiaan.

– Toivomme, että uudet verkkosivumme palvelevat eri kohderyhmiä entistä paremmin. Lisäksi ne vahvistavat Tavara-aseman ja Tullikamarin sisarussuhdetta – kummankin talon sivut toimivat nyt samalla logiikalla. Iloitsemme uudistuksesta ja jatkamme kehitystyötä. Olemme korvat höröllä asiakkaiden toiveille ja tarpeille myös jatkossa! kertoo Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Erityistä huomiota on kiinnitetty tekstin rytmittämiseen ja kuvien käyttöön, jotta sivuja olisi helppo selata. Kerromme tapahtumatalon kuulumisista myös entistä kattavammin englanniksi. Jatkamme verkkosivujen saavutettavuustyötä tulevaisuudessa. 

Uusi visuaalinen ilme näkyy somessa ja mainoksissa

Uudistuksen yhteydessä Tullikamari on saanut myös päivitetyn visuaalisen ilmeen. Se levittäytyy verkkosivujen lisäksi sosiaaliseen mediaan ja kadunvarsimainoksiin sekä muihin digi- ja printtimateriaaleihin.

Väripalettiin on tuotu uusia sävyjä. Mukana on myös graafisia elementtejä, joiden muotokieli kunnioittaa vanhaa Tullikamarin rakennusta. Tapahtumatalo muodostaa nyt visuaalisesti yhtenäisen perheen pikkusisaruksensa Tavara-aseman kanssa.

– Koin, että graafisessa ilmeessä on tärkeää säilyttää punatiilisen Tullikamarin lämmin ja rouhea tunnelma. Uuteen ilmeeseen on haettu inspiraatiota esimerkiksi Klubin aulassa olevista lattialaatoista, valaistuksesta ja vanhoista pääsylipuista. Visuaalisilla ratkaisuilla voimme tukea verkkosivujen helppokäyttöisyyttä, kertoo ilmeen suunnitellut Tampereen Kulttuurikamarin graafikko Li Virtanen.

Kerro meille, mitä mieltä olet uusista verkkosivuista! Voit lähettää kehuja, kehittämisehdotuksia tai muita kommentteja Tullikamarin palautelomakkeen kautta.

Verkkosivujen toteutuksesta vastaa tamperelainen mainostoimisto Bananas.

Takaisin ylös