Tullikamarilla esiintyvät Lost In Music -viikolla ABREU, Bee ja Gettomasa – festivaalia juhlitaan ensi syksynä myös Tavara-asemalla!

Syksyn kohokohtiin kuuluvan Lost In Musicin keikoista päästään nauttimaan lokakuussa tuttuun tapaan Tullikamarilla. Suomen suurin showcase-festivaali julkisti tänään uusia keikkoja ohjelmistoonsa.

Punaisten tiiliseinien suojissa nähdään perjantaina 6.10. muun muassa pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään tunnettu ABREU ja hiljattain YleX:n Läpimurto-artistiksi valittu Bee. Lauantaina 7.10. lavalle nousevat Emma-palkittu rap-artisti Gettomasa ja monet muut huippuesiintyjät.

Tulevana syksynä Lost In Music saapuu ensimmäistä kertaa myös tammikuussa ovensa avanneelle Tavara-asemalle. Uuden tapahtumatalon ottavat haltuunsa torstaina 5.10. pohjoista melankoliaa ja räjähtävää live-energiaa yhdistelevä The Holy, rakastettu laulaja-lauluntekijä Iisa ja herkän tunnelmallisesta dreampopistaan tunnettu Lake Jons.

– Lost In Music kuuluu Tampereen syksyyn. On hienoa, että uutta musiikkia esittelevän kaupunkifestivaalin keikat täyttävät tänä vuonna meidän molemmat tapahtumatalot, tuttuun tapaan Tullikamarin ja myös tammikuussa avatun Tavara-aseman, toteaa Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Vuodesta 2007 lähtien järjestetty Lost in Music kokoaa yhteen sadat artistit, tuhannet musiikin ystävät ja ison joukon alan ammattilaisia. Festivaali levittäytyy lukuisiin keikka- ja konserttipaikkoihin ympäri Tamperetta. Samaan aikaan kaupungissa pidetään myös musiikkialan ammattilaistapahtuma Music x Media.

Takaisin ylös