Tampereen Kulttuurikamari Oy on vahvistanut myynnin ja markkinoinnin osaamistaan Kristiina Paanasella ja Catta Oraksella kuluneen vuoden aikana

Tampereen Tullikamarin ja ensi vuoden tammikuussa avattavan Tavara-aseman toiminnasta vastaava Tampereen Kulttuurikamari Oy on palkannut markkinointi- ja myyntipäällikön tehtävään Kristiina Paanasen ja myyntikoordinaattorin tehtävään Catta Oraksen. Paananen aloitti Tampereen Kulttuurikamarilla vuoden alussa ja Oras liittyi tiimiin heinäkuussa.

”Kristiina ja Catta ovat molemmat monipuolisia, alalla pitkään toimineita ja arvostettuja ammattilaisia. Heidät valittiin tehtäviinsä laajan ammattitaitonsa ja osaamisensa perusteella ja olemme erittäin mielissämme, että he päättivät liittyä tiimiimme”, kertoo Tampereen Kulttuurikamarin kehitysjohtaja Tero Viikari.

Kristiina Paananen johtaa Tampereen Kulttuurikamarin markkinointia ja myyntiä, lisäksi hän vastaa yrityksen brändistä ja kumppanuuksista. Paanasella on kymmenen vuoden monipuolinen työkokemus kulttuuri- ja tapahtuma-alalta mm. Flow Festivalilta, Musiikki & Mediasta, Provinssista ja Kesärauhasta sekä mainosalalta. 

Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen

Catta Oras hoitaa ja kehittää Tampereen Kulttuurikamarin myyntipalveluja. Hän koordinoi asiakkuuksia ja tilavuokrauksen prosesseja niin, että jatkossa palvelut virtaviivaistuvat ja prosessit asiakkaan suuntaan tehostuvat. Catta Oraksella on pitkä kokemus tapahtuma-alalta Tiketistä. Lisäksi hän on työskennellyt mm. mainosalalla.

”Etenkin yritysmyynnin, markkinoinnin ja prosessien sujuvuuden vahvistaminen on tarpeellista toimintamme kasvaessa  ja näiden kahden ammattilaisen liityttyä mukaan osaamisemme on korkealla tasolla”, Viikari toteaa.

Kulttuurikamarin myyntikoordinaattori Catta Oras

Tiimissä on myös aloittanut toukokuussa markkinointiassistenttina Jenna Suhonen, jonka onnistunut harjoittelu, ammattimainen asenne ja viestinnällinen ote tekivät vaikutuksen. 

Tampereen Kulttuurikamari järjestää noin 600 tapahtumaa vuodessa ja Tullikamarilla niissä vierailee noin neljännesmiljoona asiakasta vuosittain. Vuoden 2023 tammikuussa käynnistyy myös yli tuhannen hengen tapahtuma- ja konserttitalo Tavara-aseman toiminta. 

“On ollut ainutlaatuista päästä suunnittelemaan ja luomaan uuden, mutta historiaa huokuvan Tavara-aseman, brändiä ja myynnin ja markkinoinnin prosesseja kehittäen samalla Tullikamarin toimintaa. Näen Tampereen Kulttuurikamarin toiminnassa paljon potentiaalia – vierekkäiset tapahtumatilat kehittyvän Tampereen asemanseudun ytimessä ovat täynnä mahdollisuuksia!”, Paananen hymyilee.

“Koska Tullikamari on jo pidemmän ajan ollut minulle läheinen keikkapaikka, on luonnollisesti suuri kunnia päästä osaksi Tampereen Kulttuurikamarin huikeaa myyntitiimiä. On myös ollut kiva palata takaisin rakkaalle tapahtuma-alalle, vähän kuin olisi ’tullut kotiin’. Uskon, että alan ulkopuolelta saadusta kokemuksestani on hyötyä erityisesti asiakaspolun kehittämisessä. Erityisen innostavaa ja mielenkiintoista on päästä mukaan avaamaan täysin uutta tapahtumatilaa Tampereen keskustaan Tavara-aseman myötä”, Oras toteaa.

Takaisin ylös