Loppukiri kesäkauteen alkaa – Tullikamarin ja Tavara-aseman tilavarauksista 30 prosentin alennus!

Tunnelmallisten tapahtumatalojemme kalentereissa on vielä rajoitetusti tilaa uusille kesätapahtumille. Sen kunniaksi tarjoamme jäljellä olevien päivien tilavuokrista 30 prosentin alennuksen.

Kannattaa toimia nopeasti – ota yhteyttä ja tiedustele vapaita päiviä Tavara-aseman ja Tullikamarin tilavarauslomakkeiden kautta. Tarjous koskee kaikkia uusia varauksia ajalle 1.6.–31.7.2023.

Legendaarinen Tullikamari ja sen jugend-tyylinen pikkusisarus Tavara-asema sopivat erinomaisesti vaikkapa virkistyspäivän, cocktail-tilaisuuden tai firman synttärijuhlien näyttämöksi.

Pakkahuoneen ja Klubin sielukkaat salit aurinkoterasseineen ottavat syleilyynsä jopa 1 500 vierasta. Tammikuussa avautuneen Tavara-aseman tiloihin puolestaan loihtii tunnelmaa hevosenkengän muotoinen parvi, joka jakaa tilan tyylikkäästi kahteen kerrokseen. Pihapiirissä upeita elämyksiä tarjoilevat myös PSTA-ravintola ja kesäkuussa vanhan Puutalon kellariin avautuva pakohuone.

– Miljööllä on väliä – kun tahdot solmia kontakteja, käydä bisnesneuvotteluja tai juhlia onnistumisia rennon tyylikkäässä ympäristössä, kannattaa suunnata upeisiin tapahtumataloihimme. Kulttuurin ja hyvän ruuan äärellä ideatkin lähtevät lentoon, vinkkaa Tampereen Kulttuurikamarin myyntikoordinaattori Catta Oras.