Ke 18/10/2023

Raised Fist21:00

  • Pakkahuone
  • K18
  • alk. 41,50€
  • Ovelta 43,00€
  • Ovet 19:00

Hardcorea ja metallia yhdistelevä ruotsalaisbändi Raised Fist soittaa loppuvuodesta kolmen keikan Suomen-kiertueen. Yhtenä Pohjoismaiden räjähtävimmistä live-akteista tunnettu kokoonpano aloittaa kauan kaivatun Suomen-turneensa 18.10.2023 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelta.

Yhtye piipahti Suomessa viimeksi Oulun Metal Capital -festareilla kesällä 2022, mutta bändin edellisestä klubirundista on jo viisi vuotta aikaa, joten ylivoimaista live-nyrkkiä on ollut jo ikävä!

Vuonna 1993 uransa aloittaneen Raised Fistin alkuaikojen tärkeimpinä innoittajina toimivat vanhan koulun hardcore-bändit, mutta uran edetessä yhtye on tuonut soundimaailmaansa vaikutteita aina enemmän myös metallimusiikista.

Maailmanlaajuista kulttisuosiota nauttiva, väsymättä läpi uransa sosio- ja ympäristöpoliittisista aiheista ääntä pitänyt yhtye on julkaissut seitsemän albumia, joista viimeistään vuoden 2006 levy Sound of the Republic sementoi yhtyeen aseman yhtenä genrensä kovimmista bändeistä. Myös yhtyeen viimeisin on albumi, vuoden 2019 Anthems, oli kansainvälinen arvostelumenestys.

Kiertue ulottuu Suomen keikkojen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon. Tullikamarin Pakkahuoneen keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 7. päivä elokuuta Tiketissä klo 11.00.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää