Pe 6/9/2024

October Tide22:00

Shade Empire 20:45

Cryptic Hatred 19:30

  • Klubi
  • K18
  • alk. 20€
  • Ovelta 24€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

October Tide on ex-Katatonia kitaristi Fredrik Norrmanin ja laulaja Jonas Renksen perustama yhtye, joka yhdistelee death ja doom metallia pitäen raskaassa soundissaan melankolisen tunnelman melodioiden saattelemena. Vuosikymmenien aikana yhtyeen jäsenistö on vaihtunut musiikin kehittyessä, mutta Norrman on pysynyt yhtyeen vetäjänä.
Yhtye julkaisi uusimman albuminsa ”The Cancer Pledge” juuri lokakuussa 2023 ja saapuu nyt Suomeen ensimmäistä kertaa levyn ilmestymisen jälkeen. Yhtyeen kitaristi Norrman kuvailee levyä:
” Se on suora jatkumo edelliselle levylle. Vähemmän doomia ja enemmän death metalia, tosin melodista ja muutamalla lisäkerroksella. Olen hakenut inspiraatiota levyistä, joita kuuntelin varttuessani 80- ja 90-luvulla, mutta se kuulostaa silti October Tideltä.”
https://www.youtube.com/watch?v=3vjhW5b2m74

Kotimainen, metallin eri alalajeja omanlaisella tyylillään yhdistelevä Shade Empire on tehnyt tasaista ja määrätietoista nousuaan kotimaisen metallin ytimeen. Viime vuonna julkaistu yhtyeen kuudes levy Sunholy on yhtyeen kokonaisvaltaisin teos, joka seikkailee tunnelmallisen kuin myös sinfonisen death metallin parissa. Levy on vienyt yhtyeen edelleen enenevässä määrin kansainvälisille areenoille, joten nämä ovat harvoja tilaisuuksia nähdä bändi kotimaan klubikeikoilla.
https://www.youtube.com/watch?v=Xmn1fXZEWB8

Cryptic Hatred on kotimaisen death metallin kuumimpia nousunimiä, jonka uusi levy julkaistaan 5. heinäkuuta. Tuleva albumi on ytimeltään perinteistä death metallia johon on otettu vaikutteita aikaisempaa enemmän eri metallin alagenreistä ja hardcoresta, luoden bändin ainutlaatuisen kryptisen death metal soundin.
https://www.youtube.com/watch?v=6mUHiccrBFs

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös