To 16/11/2023

Mors Subita21:00

Marianna s Rest19:00

  • Klubi
  • K18
  • alk. 17,50€
  • Ovelta 20€
  • Ovet 19:00

Mors Subitan luunmurskaava melodeath saapuu Tampereelle uuden albumin tiimoilta!
Pohjoisen kylmä ja aggressiivinen Mors Subita on tunnettu dynaamisesta ja thrashinkatkuisesta melodeathistä, jonka sanomaa yhtye on jo yli 20 vuotta levittänyt pitkin Suomea. Joka julkaisulla soundiaan tehokkaammaksi kehittänyt viisikko on löytänyt paikkansa suomen melodeath eliittien joukosta ja nostanut live-esiintymisensä tasoa vuosi vuodelta nykyiseen priimakuntoonsa.

Mors Subitan viides ’Origin of Fire’ albumi julkaistaan 13.10. saksalaisen Out Of Line levy-yhtiön kautta, jonka jälkeen yhtye suuntaa levyn tiimoilta headline keikoille pitkin Suomea, mukanaan valittuja erityisvieraita.

Yhtye itse kommentoi albumistaan seuraavasti:

’Origin of Fire’ vie bändin lähemmäs sen juuria - aggressiivisten ja thrashkatkuisten riffien, sekä suoraviivaisen rytmiikan pariin. Siellä täällä on pilkahdus melodista tunnelmaa ja oikein ajoitettuja industrial vaikutteita, mutta kokonaisuudessaan albumi nojaa debyyttilevymme kaltaiseen raskaaseen soundiin. Bändin kehityksen voi aistia vahvasti yhteennivoutuneesta soitosta sekä tuotannosta. Pyrimme tuomaan äänimaailmaan lisää luonnollisuutta ja onneksemme saimme mukaan Tue Madsenin (Meshuggah, The Haunted, Moonspell..) joka loihti levylle vihaisen ja etenkin itse bändin kuuloisen saundin. Origin of Fire on kaunis ja brutaali kokonaisuus, joka kunnioittaa musiikillista menneisyyttämme mutta näyttää samalla suuntaa tulevalle.

Tampere saa kokea luunmurskaavan melodisuuden torstaina 16.11. Tullikamarin Klubilla, johon saapuu erityisvieraaksi melankolinen death/doom ilmiö Marianas Rest.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää