Pe 6/10/2023

NISA 01:15

ABREU 00:30

PIHLAJA 00:00

LAURI HAAV 23:15

BEE22:45

BÄMÄ 22:15

TOMI SAARIO21:45

  • Pakkahuone
  • K18
  • alk. 28,50€
  • Ovet 21:15

Tullikamarin lavalle nousevat perjantaina 6.10. kotimaisen modernin popin huippunimi ABREU, melankolisella soundillaan hurmaava Lauri Haav, sielukasääninen nouseva nimi Bee ja ansaittua huomiota kantaaottavilla sanoituksillaan herättänyt rap-ryhmä Bämä!

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. 2019 julkaistun, tuplaplatinaa streamanneen Teipillä tai rakkaudella -albuminsa myötä ABREU kehittyi biisintekijänä ja on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa – viime aikoina artisti on julkaissut singlejä tasaiseen tahtiin, tuoreimpana huhtikuussa 2023 R&B-hitin Eilisen mä. Ympäri Suomen festarit ja klubit kiertänyt ABREU tunnetaan energisestä lavashow’staan, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Kolme vuotta sitten debyyttialbumillaan Silmät kii huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut purkittamaan musiikillaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka fanit ovat ottaneet omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä. Tuotteliaalta artistilta on viimeisimpänä kuultu sinkkujulkaisu Fotogeeninen, sekä miljoonia striimauksia kerännyt tuplasingle Yks pullo / Aino, ja laulaja on nähty sittemmin sekä suurimmilla festareilla että intiimeillä klubikeikoilla ympäri Suomen.

Lupaava artistitulokas Bee yhdistelee musiikissaan tummasävyistä poppia ja soulia. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja vuodattaa kappaleille vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. YleX Läpimurto 2023 -voittajaksi noussut artisti on julkaissut tähän mennessä viisi singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumiltaan.

BÄMÄ on yhdentoista tunnetun naisartistin ryhmä, jotka kyllästyivät suomiräpin naisvihamielisyyteen ja kokosivat voimansa. Ryhmään kuuluvat Matriarkaatti, Helena Routa, Nelli Milan, satu, Aina, Malka, EME, Sorry Babe, Ida Alex ja Emilia Ex. BÄMÄn ensimmäinen kantaaottavaa suomiräppiä ja klubimusaa yhdistelevä single Kaiken takana on bämä julkaistiin huhtikuussa 2023. Jo yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa kerännyt single on väkevä vasta-argumentti ja kannanotto suomiräpissä esiintyviin misogynistisiin sanoituksiin.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää