Pe 20/12/2024

KARRI KOIRA – Aina ja aina

  • Pakkahuone
  • K18
  • alk. 33€
  • Ovelta 35€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Karri Koira julkaisi 24. toukokuuta toisen albuminsa Aina ja aina. Kyseessä on huikeaa livesuosiota nauttivan Karri Koiran ensimmäinen pitkäsoitto 12 vuoteen.

Aina ja aina -albumi sisältää taatun tanssittavan soundin lisäksi myös uusia musiikillista ilmaisua monipuolistavia orgaanisempia sävyjä. Biisit ovat saaneet inspiraationsa isoista Karri Koiraa koskettavista teemoista, kuten ystävyys, rakkaus ja läheiset. Albumi sisältää 10 kappaletta ml. kesähitin Suoraan sydämeen, koskettavan nimikkokappaleen Aina ja aina sekä tanssilattioille kutsuvan I Love U:n.

“Kesti kauan löytää oikealta tuntuva suunta ja ajatus siitä millaista musiikkia haluan seuraavaksi tehdä. Lopulta uteliaisuuden ja tutkimisen kautta löytyi paljon uusia sävyjä sekä tunnelmia ja fiiliksiä, joita mun musiikissa ei ole aiemmin kuultu. Herkempiä ja pehmeämpiä värejä. Nyt tuntuu, että tästä tuli juuri sellainen albumi jonka halusin tehdä.”, Karri Koira kuvailee.

Tuotannosta vastaavat Biniyam ja Karri Koira, mukanaan liuta huipputuottajia kuten Veikka Erkola, Aleksi Asiala, Fractious Frank, Väinö Karjalainen ja Aaro630. Albumilla kuullaan myös useita huippumuusikoita, kuten Jukka Perko, Mirella Roininen, Riku Rajamaa, Pekka Nisu, SHRTY ja Ossi Maristo.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös