La 9/3/2024

Janna22:00

Annukka 20:45

  • Klubi
  • K18
  • alk. 25€
  • Ovelta 28€
  • Ovet 20:00

Osta lippuja

Lataa...

Janna taidokkaalle tulkinnalle tunnusomaista ovat herkkyys ja vahvuus, jotka yhdistyvät koskettaviin ja konkreettisiin teksteihin ja voimakkaisiin kertosäkeisiin. Hän on lahjakas laulaja-lauluntekijä sekä pianisti, joka teki SUUREN läpimurtonsa vuonna 2014 JANNA-albumillaan. Albumi nousi suoraan virallisen ALBUMIlistan ykköseksi ja ”SÄ ET OLE HULLU” kappale pysyi radiolistalla huikeat 200 viikkoa nostaen Jannan Suomen suosituimpien artistien joukkoon.

Live-esiintyjänä Janna on karismaattinen, ja hänen valovoimaiset ja vahvat tulkintansa koskettavat iästä riippumatta. Yleisön kestosuosikiksi noussut artisti on saavuttanut peräti 15 kulta- ja platinalevyä, ja hänen kappaleitaan on striimattu yhteensä noin 70 miljoonaa kertaa.

Annukka on tamperelainen suomenkielistä popmusiikkia tekevä artisti, jota kuullaan nyt Klubilla akustisesti kitaristinsa ja tuottajansa Sasjan kanssa. Annukka on julkaissut viime vuosina vahvoja singlejä, jotka ovat nousseet radioiden soittolistoille. Annukan kappaleet ovat striimanneet yli neljä miljoonaa toistoa Spotifyssa.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös