Ke 30/10/2024

GA-2021:00

support 19:45

  • Klubi
  • K18
  • alk. 35€
  • Ovelta 38€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Bostonista, Massachusettsista ponnistava GA-20 on johtamassa perinteisen bluesin uutta tulemista. Trio ammentaa syvältä perinteisestä bluesista, countrysta ja rock'n'rollista. Yhtyeeseen kuuluvat kitaristi Matt Stubbs, kitaristi/laulaja Pat Faherty ja rumpali Tim Carman. Yhtye on tehnyt töitä bluesin etulinjassa vuodesta 2018 lähtien, ja saavuttanut mm. Billboard Blues -listan kärkipaikan. Matt Stubbsin mukaan GA-20 on keskittynyt musiikissaan tarinankerrontaan, melodioihin ja tunnelman luomiseen.

Bändin kolmas ja uusin täyspitkä julkaisu, Crackdown, on konstailematonta bluesia. Levyllä yhtye tasapainoilee perinteisen ja modernimman, raikkaan bluessoundin välillä.

Crackdown-albumilla GA-20 syventää ilmaisuaan ammentamalla inspiraatiota muun muassa varhaisesta sähköbluesista, countrysta ja rock ’n’ rollista.

Albumin yhdeksän alkuperäiskappaleen joukosta suosituimpia ovat Louisiana-vivahteinen Dry Run, likainen ja paljas Easy On The Eyes sekä tarttuva Fairweather Friend. Napakat ja energiset esiintymiset, mieliinpainuvat ja nerokkaasti rakennetut kappaleet ovat nostaneet GA-20:n nykybluesin suunnannäyttäjäksi.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös