Ti 10/9/2024

Bedwetters 20:30

  • Klubi
  • K18
  • alk. 31,50€
  • Ovelta 35€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Virolainen pop-punk sensaatio Bedwetters valloittaa Tampereen 10. syyskuuta 2024! Bedwetters esiintyy Tullikamarin Klubilla tarjoten meille unohtumattoman illan täynnä energiaa, nostalgiaa ja uusia hittejä.

Bedwetters on yhdistänyt punkin raikkautta ja popin tarttuvuutta jo vuodesta 2004. Yhtyeen suosio räjähti vuonna 2007, kun heidän videonsa "Dramatic Letter To Conscience" pyöri taukoamatta MTV Baltic -kanavalla, tehden heistä tunnetun koko Baltiassa. Samana vuonna he voittivat MTV European Music Awardin, tullen ensimmäiseksi virolaiseksi artistiksi, joka on voittanut kyseisen palkinnon. Tämä oli vasta alkua yhtyeelle, joka jatkoi menestyksekästä uraansa esiintyen suurilla festivaaleilla ja teki yhteistyötä tunnettujen nimien, kuten Good Charlotten ja Avril Lavignen kanssa.

Vaikka Bedwetters piti tauon vuonna 2013, he tekevät nyt paluun keikkalavoille. Paluunsa jälkeen he ovat julkaisseet uutta musiikkia, kuten kappaleet "Miss Hurricane" ja "I'm Not Alright", ja saavuttaneet kolmannen sijan Viron Eurovisionin esivalintakilpailussa kappaleella "Monsters". Heidän viimeisin albuminsa ”It Is What It Is” on kerännyt laajalti kiitosta ja ehdokkuuksia Estonian Music Awards -gaalassa. 10. syyskuuta meillä on harvinainen tilaisuus kokea Bedwettersin intensiivinen energia ja lämmin yhteys yleisöön livenä. Tämä ilta tulee olemaan täynnä nostalgiaa, uusia hittejä ja todistus siitä, kuinka ikoninen yhtye jatkaa musiikillisen perintönsä rakentamista. Älä missaa tätä mahdollisuutta! Varmista, itsellesi liput ajoissa ja valmistaudu kokemaan unohtumaton ilta Bedwettersin seurassa Tullikamarin Klubilla.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös