Pe 8/12/2023

Bastards21:30

Rattus20:00

  • Klubi
  • K18
  • alk. 18,50€
  • Ovelta 20€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

Kahden legendaarisen hardcore punk -yhtyeen kohtaaminen!

Tamperelainen hardcore-legenda Bastards on aktivoitunut 40 vuoden tauon jälkeen uudelleen. Nykykokoonpanossa on kaksi alkuperäistä äpärää, Sid mikin varressa ja Rike kitarassa. Rumpaliksi houkuteltiin HC-veteraani Jaska (Kaaos, Riistetyt, Pyhät Nuket, Nuket), ja kun vielä löydettiin bassoon alataajuuksien erikoismies Vuokko, niin miehistö oli täysilukuinen. Tällä kokoonpanolla on ehditty soittamaan muutama keikka Tampereen ja Berliinin välimaastossa kesällä 2023. Uusi EP Ei sotaa julkaistiin vinyylinä tämän vuoden toukokuussa.

Svart Records julkaisee tänä vuonna Bastardsin koko 80-luvun tuotannon täydennettynä demo- ja liveäänityksillä kuuden LP:n ja kolmen CD:n bokseina otsikolla “Arctic Hardcore”. Julkaisupäivä on 8.12, ja julkkarikeikka pidetään samana päivänä Tampereen Tullikamarin Klubilla.

Mukana menossa on myös Vilppulan ylpeys Rattus, jonka kanssa Bastards soitti yhteisen keikan viimeksi 29.10.1983 Århusissa Tanskassa. Rattus julkaisee uuden albuminsa ”Rikki”, joka sisältää 14 kappaletta raivoisaa punkkia.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää

Takaisin ylös