Ravintola

Päivisin lounaspaikkana ja kahvilana toimiva Klubi sopii erinomaisesti ystävien tapaamiseen, rentoihin lounashetkiin tai vaikkapa palaverointiin kahvikupposen ja kylmän juoman ääressä. Käytössä on myös aurinkoiset terassit! Klubilla on ilmainen Wi-Fi; kysy salasana tiskiltä.

Tulllikamarin lounaat, brunssit, terassiherkut ja muut ruokatuotteet toteuttaa Brocco Catering.

Lounas

Buffet-lounas 10,90 €, salaatti & keitto 9,50 €. 

Klubi tarjoilee buffet-lounasta arkisin kello 11–14. Lounas sisältää monipuolisen salaattipöydän, lämpimän pääruuan ja meillä leivotun leivän & levitteet. Jälkiruokana tarjolla kahvi tai tee pienen makean kera. Ruokalistalla on aina myös keittolounas sekä vegaaninen vaihtoehto lounastajille.

Klubin lounaalla käy maksuvälineenä myös Ticket Lounas, Smartum Lounaspassi, Eazybreak ja E-Passi. Suurempiin ryhmiin varaudumme mielellämme etukäteen; janne (a) brocco.fi.

Klubin lounas, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Lounaslista

Tullikamarin terassit

Uusi kahteen tasoon kohoava eteläterassimme tarjoaa laajalla olut valikoimallaan sekä terassin keittiön herkuilla elämyksiä arkisin sekä viikonloppuisin. Eteläterassin keittiöstä Brocco catering tarjoilee maistuvia herkkuja pieneen sekä isompaankin nälkään. Listalta löytyy erilaisia raikkaita salaatteja, maistuvia burgereita sekä Broccon omaa mehevää frittikanaa, tietenkin eri ruokavaliot huomioiden.

Eteläterassin keittiö on avoinna arkisin pääsääntöisesti klo 15–21 sekä viikonloppuisin klo 12–21. Tullikamarin perinteinen länsiterassi rautatieaseman puolella ja erityisesti lounastajien suosiossa oleva pohjoisterassi Klubin kyljessä ovat avoinna Klubin aukioloaikojen mukaisesti.

Meillä voit lounastaa viileissä, avarissa sisätiloissa tai terassilla kesäisistä keleistä nauttien tai vaikka istahtaa lasilliselle kiireisen työpäivän jälkeen. Tullikamarin terassit toivottavat sinut tervetulleeksi maistuvien ruokien sekä kuumien ja kylmien virvokkeiden äärelle!

Tullikamarin juhlat, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Klubin Brunssi

Tullikamarin Klubilla nautitaan maukkaasta sekä yllätyksellisestä Klubin Brunssista noin kerran kuukaudessa tapahtumallisten teemojen siivittämänä, tietenkin myös lounaan tavoin vegaaniset vaihtoehdot huomioiden.

Maistuvien eväiden lisäksi tarjolla on lempeän letkeää DJ-musiikkia ja usein myös teemaan liittyvää lavaohjelmaa. Brunssien ajankohdat löydät ohjelmakalenterista. Tervetuloa nauttimaan Klubin lauantaifiiliksestä maukkaan brunssin sekä kuohahtelevien juomien parissa.

 

Catering

Kun pitopalvelua tai cateringia tarvitaan, ei ole olemassa kahta samanlaista tilaisuutta. Hyvän pitopalvelun täytyy silti ymmärtää ne elementit, joista parhaat ruokakokemukset syntyvät. Tilanteeseen sopiva kattaus, ilmapiirin mukainen palvelu, erityistoiveet – ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista tehty maistuva, muistettava ruoka kruunaavat tapahtuman.

Tarjoamme uuden ajan pitopalvelua joka tilanteeseen: kuvauspaikka-cateringistä yritysjuhliin ja kokouksista pikkujouluihin. Tuotamme laadukkaat tarjoilut kaiken kokoisiin ja luonteisiin tapahtumiin Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla ja myös terasseilla. Me kuuntelemme, kehitämme ja ratkaisemme – ota yhteyttä, niin toteutetaan jotain ikimuistoista.

Brocco Catering, Janne Salonen, janne (a) brocco.fi

.