Ravintola

Päivisin lounaspaikkana ja kahvilana toimiva Klubi sopii erinomaisesti ystävien tapaamiseen, rentoihin lounashetkiin tai vaikkapa palaverointiin kahvikupposen ja kylmän juoman ääressä. Käytössä on myös aurinkoiset terassit! Klubilla on ilmainen Wi-Fi; kysy salasana tiskiltä.

Lounas

HUOM: Klubi on suljettu 19.4.2021 saakka.
Buffet-lounas 10,70 €, salaatti & keitto 8,50 €. 

Klubi tarjoilee buffet-lounasta arkisin kello 11–14. Lounas sisältää monipuolisen salaattipöydän, lämpimän pääruuan ja leivät & levitteet. Jälkiruokana tarjolla kahvi tai tee suklaan kera. Ruokalistalla on aina myös keittolounas sekä vaihtoehto kasvisruokavaliota noudattaville.

Klubin lounaalla käy maksuvälineenä myös Ticket Lounas, Smartum Lounaspassi, Eazybreak ja E-Passi. Suurempiin ryhmiin varaudumme mielellämme etukäteen; klubi(at)tullikamari.net. 

Klubin lounas, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Lounaslista

Klubin brunssi 

** Tauolla toistaiseksi**  Klubilla nautitaan rytmikkäästä Klubin Brunssista noin kerran kuukaudessa tapahtumallisten teemojen siivittämänä, myös vegaaniset vaihtoehdot huomioiden. Maistuvien eväiden lisäksi tarjolla on lempeän letkeää DJ-musiikkia ja usein myös teemaan liittyvää lavaohjelmaa. Brunssien ajankohdat löydät ohjelmakalenterista. 

Tullikamarin juhlat, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Yöruoka

** Tauolla toistaiseksi** Keikkojen jälkeen (eli noin puolesta yöstä alkaen) myynnissä on myös pientä suolaista eli yöruokaa kylmien juomien kera. Tarjolla on erilaisia hodareita, seitan wingsejä ja falafelannoksia; kaikki vegaanista. Tutustu myös vaihtuviin juomatarjouksiin! 
Yöruokaa ja juomia nautit myös tunnelmallisella länsiterassillamme ravintolan aukioloaikoina. 

 

Olemme mukana Häkitön Tampere -kampanjassa. Käytämme vain luomu-, vapaan- tai ulkokanaloiden munia kaikissa valmistamissamme tuotteissa.

Linkki Oiva-raportteihin